Enkele resultaten van ons werk kunt u hieronder bekijken. Klik op de betreffende afbeelding om een uitgebreide informatie over het project te vinden.

 • Zarato - Turkish cuisine

  Zarato - Turkish cuisine

  Voor turkish arrangementen en gerechten
 • Auto’s STAR

  Auto’s STAR

  Algemeen:
  Auto’s Star wilde voor de verkoop van hun auto’s. If you are looking for great savings on quality used cars in the Norwich area, then you have reached the right place. Auto’s STAR Limited are a specialist used car dealer based in Hales. We are proud to offer you a first class customer service and very competitive pricing, so please browse our stock list.

  Werkzaamheden:
  Website, Hosting en Onderhoud
 • I & B Cars

  I & B Cars

  Algemeen:
  Website I & B Cars gevestigd in Engeland hadden een site maar waren niet tevreden bij de andere partij.

  Werkzaamheden:
  Website, WordPress en Onderhoud
 • Van Disseldorp Compliance

  Van Disseldorp Compliance

  Algemeen:
  Een begint bedrijf voor een oude klant van iWAD namelijk Frank van Disseldorp. Complaince diensten bied hij.

  Werkzaamheden:
  Website, WordPress en Onderhoud
 • Boston Car Center Limited

  Boston Car Center Limited

  Algemeen:
  Norwich Car Sales Limited ging een nieuwe vestiging openen in de Boston gedeelte. Daar wilde ze een nieuwe site voor hebben dus Boston Car Center.

  Werkzaamheden:
  Hosting, Site en onderhoud
 • Alles-Hond

  Alles-Hond

  Algemeen:
  Trainingen, Cursusen, workshops en nog meer betreft honden.

  Werkzaamheden:
  Website, WordPress en Onderhoud
 • Tutorleren

  Tutorleren

  Algemeen:
  Leerlingen die uitblinken in hun vak helpen de leerlingen die daar juist moeite mee hebben. Dat klinkt niet alleen fantastisch, maar dat is het ook!

  Werkzaamheden:
  Hosting, Website, WordPress en Onderhoud
 • Onvoorwaardelijk ademen

  Onvoorwaardelijk ademen

  Algemeen:
  Ik ben Mark van Praat, 30 jaar en werkzaam als Breathfulnesscoach. Door persoonlijke omstandigheden kwam ik in 2013 in aanraking met een Breathfulnesscoach. Met behulp van Breathfulness breng ik je in contact met je ademhaling waardoor je je bewust wordt van jezelf, je patronen en je fysieke en/of mentale blokkades.

  Werkzaamheden:
  Website, WordPress en Onderhoud
 • Proces Opleidingen A en B

  Proces Opleidingen A en B

  Algemeen:
  Welkom op de site van Litop opleidingen. Dé specialist in het opleiden van procesoperators! Ben je werkzaam in een productiebedrijf en wil je doorgroeien als procesoperator? Ben je niet werkzaam in een productiebedrijf en wil je omscholen tot procesoperator worden?

  Werkzaamheden:
  Technische realisatie Website en Onderhoud

  Er zijn twee sites online gezet:
 • A Wijnen Specialist in bestrijding

  A Wijnen Specialist in bestrijding

  Algemeen:
  Wij zijn een ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in preventie, detectie en beheersing van ongedierte in de volgende sector particuliere, zakelijke en overheid zorg sectoren zoals woning bouwverenigingen. Bij ons staan een persoonlijke benadering, het bieden van goede service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Onze doelstelling is deskundige wering en bestrijding van ongewenste en schadelijke organismen op een milieuvriendelijke wijze, waarbij de volksgezondheid centraal staat.

  Werkzaamheden:
  Website vernieuwen en Hosting en Office 365 online ingesteld
 • Norwich Car Sales Limited

  Norwich Car Sales Limited

  Algemeen:
  Norwich Car Sales Limited wilde een eigen site waar ze ook hun auto’s kunnen plaatsen voor de verkoop. Deze klant is de eerste buitenlandse klant.

  Werkzaamheden:
  Hosting, Site en onderhoud
 • Melvin Janssen Hoveniers

  Melvin Janssen Hoveniers

  Algemeen:
  Melvin Janssen Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf. De klant staat centraal en het pakket van wensen is leidend voor het werk wat wij leveren.

  Ons onderscheidend vermogen is dat wij maatwerk leveren tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding voor zowel de particuliere als zakelijke klant. U kunt bij ons terecht voor een deel- en totaaladvies en zelfs voor een second opinion.

  Alles wat met tuinen te maken heeft verzorgen wij. U kunt hierbij denken aan onder andere onderhoud, complete aanleg, maken van overkappingen, tuinontwerp, straatwerk, vijveraanleg of het snoeien of kappen van bomen.

  Onze slogan is dan ook:

  Uw Tuin ons Werk!
  Maak een afspraak en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Ik kom graag bij u langs!

  Werkzaamheden:
  Ontwerp, bouw, CMS en onderhoud
 • Stichting Evenementen Raamsdonksveer

  Stichting Evenementen Raamsdonksveer

  Algemeen:
  De Stichting Evenementen Raamsdonksveer is een onafhankelijke stichting die zich ten doel heeft gesteld om in Raamsdonksveer cultuurevenementen te organiseren. Met het organiseren van dergelijke evenementen is het de bedoeling om in het bijzonder Raamsdonksveer op de culturele kaart van Brabant te brengen en in het algemeen “ut Fèr” in Nederland bekendheid te geven.

  De organisatie heeft inmiddels dergelijke grote vormen aangenomen in het bestuur, waardoor de taken in commissies zijn opgedeeld. Gesteld kan worden dat de bestuursleden over een grote deskundigheid beschikken en ieder jaar meerdere evenementen weten te organiseren.

  De SER is een organisatie die cultuurminnend Raamsdonksveer verwend en dit ook onder regionale en landelijke aandacht wil brengen. Menig artiest heeft zijn bijdrage aan de Veerse Dag al geleverd en dat zal zeker nog in lengte van jaren voortduren.

  Werkzaamheden:
  Ontwerp, bouw, WordPress CMS en onderhoud.
 • Veerse Dag

  Veerse Dag

  Algemeen:
  De Veerse Dag is een evenement dat al sinds de oprichting van de SER in 1983 een begrip is in Raamsdonksveer en omstreken. Hoewel de Veerse Dag intussen is uitgegroeid tot een regionale publiekstrekker, is het destijds opgezet vanuit de gedachte culturele en maatschappelijke evenementen te organiseren in Raamsdonksveer. Dat is tot op de dag van vandaag nog altijd het bestaansrecht van de SER.

  De formule achter de Veerse Dag is helder: een combinatie van muziek-, markt- en straattheateractiviteiten voor zowel het jonge als het oude publiek. Eén van de belangrijkste kenmerken van het evenement is dat alles gratis toegankelijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele trouwe sponsoren waar de SER elk jaar weer op mag rekenen.

  De Veerse Dag vindt altijd plaats in de tweede week van september en bestaat uit een vrijdagavond programma en een gehele zaterdag. Jaarlijks trekt de Veerse Dag zo’n 50.000 bezoekers en dit aantal groeit nog elk jaar.

  Werkzaamheden:
  Bouw, CMS, Hosting en onderhoud
 • KL Infra Engineering

  KL Infra Engineering

  Algemeen:
  KL Infra Engineering, opgestart in november 2012, is een onderneming die is gespecialiseerd in de complete tracé engineering van ondergrondse kabel- en leidingtracés.

  Onze activiteiten bestaan onder andere uit: tracé engineering, engineering gestuurde boringen en persingen, netontwerp, maken kostenbegrotingen (eventueel volgens de NKL), uittrekken materialen, enz..

  Werkzaamheden:
  Ontwerp, bouw, CMS en onderhoud

  De site is sinds oktober vernieuwd met als CMS WordPress.
 • Dierenkliniek Dongemond

  Dierenkliniek Dongemond

  Algemeen:
  Dierenkliniek Dongemond is uw dierenarts voor goede zorg, service en persoonlijke aandacht. Wij zijn een eerstelijns praktijk en we behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals, honden, katten, konijnen en knaagdieren.

  Onze dierenartsen Tonie Staal, Gonnie Meijer en Hillet van Doremalen worden bijgestaan door zes ervaren paraveterinairen Angela, Sanne Ouwerkerk, Afke, Fenne, Sanne van Rossum en Simone. Omdat onze kliniek een Aeqour erkend leerbedrijf is, zult u ook regelmatig stagiaires zien.

  Website:
  Ontwerp, Bouw, CMS en hosting

  Huisstijl:
  PubliPush

  Ontwerp:
  Combinatie PubliPush en iWAD

  Automatisering:
  Wegens dat bestanden op verschillende plekken waren opgeslagen kon men niet altijd op de juiste PC de goede bestanden inzien. Men wilde daarom een centrale plek hebben waar alle data komt te staan. Ook werd er gekozen voor mailfunctionaliteit op de server omdat er een paar mailboxen op de diverse PC’s ingezien moeten worden. Wegens de Windows Update ontwikkelingen moesten ook een aantal PC’s geupdate worden naar de laatste Windows versie. Tevens ligt hier ook een stukje service en onderhoud.
 • Beauté l’Yvon

  Beauté l’Yvon

  Algemeen:
  Deze site is gebouwd in PHP met een eenvoudige CMS. Bij Beauté l’Yvon bent u in goede handen voor huidverzorging, huidverbetering en wellness behandelingen. Mijn doel is om uw huid te laten stralen met een behandeling waarbij huidverbetering en wellness hand in hand gaan. Met de natuurlijke producten van Cenzaa wordt een samenspel gecreeërd tussen intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten. Dit zorgt voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering!

  Werkzaamheden:
  Ontwerp, Bouw en CMS
 • Alles Kunst

  Alles Kunst

  Algemeen:
  Beste kunstliefhebber,

  Deze website is ontstaan door mijn passie voor schilderen.

  Steeds vaker kreeg ik vragen over wat ik nu aan het schilderen ben en wat ik nog heb staan en beschikbaar is. Het is in deze tijd eenvoudiger om te verwijzen naar een website waar alle informatie te vinden is.

  Je kunt hier kunstwerken vinden van ieder kaliber en er komen er steeds meer bij. Voor een leuke prijs heeft u al een leuk kunstwerk aan de muur. Mocht u iemand kennen die ook schildert en ook zijn of haar werk aanbiedt dan kan dat via deze site. Hoe meer zielen hoe meer vreugde.

  De planning is om halverwege dit nieuwe jaar een expositie te houden. Meldt u aan bij onze facebook pagina en u blijft op de hoogte van het laatste nieuws betreft Alles-Kunst.nl.

  Dank voor alle leuke reacties die ik al mocht ontvangen! Ik wens ieder een zeer gezond en kunstzinnig 2015 toe.

  Margriet Luinge

  Werkzaamheden:
  Bouw en CMS
 • KIJK Optiek

  KIJK Optiek

  Algemeen:
  Opticiën
  Bij KIJK-Optiek kunt u op advies van uw Opticiën een bril, contactlenzen of zonnebril op uw sterkte laten aanmeten. Uiteraard adviseren wij u ook bij uw keuze van een montuur en/of zonnebril.

  Bij KIJK-Optiek kunt u ook computer-, sport- en duikbrillen op uw sterkte aan laten aanmeten.

  Gehoor
  Bij onze audiospecialisten kunt u vrijblijvend en GRATIS uw gehoor laten testen. En zo nodig een hoortoestel aan laten meten

  Ook kunt u bij ons zonder afspraak terecht voor gehoorbescherming en zwemoorstukjes.

  Werkzaamheden:
  Bouw, CMS en Hosting
 • Autobedrijf De Haven

  Autobedrijf De Haven

  Algemeen:
  Op onze site vind u alle belangrijke informatie omtrent ons bedrijf. Op onze site kunt de actuele occasions vinden en informatie over onze diensten. Wij kunnen alle merken & types leveren.

  Wij bieden tevens de mogelijkheid om diverse leningen en financieringsvormen. Of het nu gaat om de financiering van uw (nieuwe) auto of het eventueel tegelijkertijd omzetten van uw huidige lening via “financiering”.

  Werkzaamheden:
  Ontwerp, Onderhoud, Hosting en WordPress CMS