Hardware installeren, updaten, problemen oplossen; eigenlijk alles wat met ICT vragen en problemen te maken heeft kan iWAD oplossen.

Bedrijven kunnen bij ons terecht met al hun ICT gerelateerde vragen

PC’s problemen?

Installatie van PC’s van A tot Z of ondersteuning bij:
Mail instellen
Virus problemen
Print problemen (softwarematig)
Korte uitleg van programmatuur, denk aan MS Office applicaties

Internet installatie?

Internet installeren en instellen

Als er bij ons een router, een wifi access point besteld dienst te worden zullen we voor een Draytek router kiezen en een Unifi AC voor de wifi gekozen worden. Wegens de kwaliteit en prijsverhouding.

 

Wil jij of je bedrijf alle updates van WiFi aparaten en overige materiaal in de cloud of dat wij dat up-to-date houden dan kan door ons online controlpanel voor alle bekeneden unifi aparaten zoals wifi, switch en router controlpanel:

Server onderhoud

Network Acces Storage installeren en instellen
Kleinschalige serverinstallatie
Hulp op afstand naar behoefte, denken hierbij aan:
Mail instellen
Virus problemen
Print problemen (softwarematig)
Korte uitleg van programmatuur, denk aan MS Office applicaties

Custom Relations Management

Custom Relations Management diensten; Het installeren van een Open Source CRM pakket en het vullen hiervan. Ook wanneer u reeds gebruikt maakt van een CRM module kan iWAD u hierbij ontlasten door het werk over te nemen.

Office 365

Altijd de nieuwste versie van Office en gegarandeerd de beste service. Office 365 laat zich vaak moeilijk installeren, wat vaak resulteert in een verspilling van tijd en geld. iWAD neemt u ook dit graag uit handen.

VoIP (Voice over IP)

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’, oftewel; bellen via een internetverbinding. Bellen via een internetverbinding heeft een aantal grote voordelen; flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.

Abonnementen

Wij werken niet standaard op contractbasis, echter is dit naar wens wel mogelijk. Ook het bemiddelen bij aankoop van de juiste (rand)apparatuur en de aanschaf van geschikte hardware behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer u voor een contract kiest bedragen de kosten € 15,00 exclusief BTW per maand dit per PC. Wij verzorgen dan voor u de updates, het periodiek onderhoud en fungeren als vraagbaak op ICT gebied voor uw bedrijf. Ook een Online controlpanel voor onderhoud al de hardware zo ook een centrale plek voor de virusscanner(s) ook via cloud.

Hulp op afstand (Teamviewer)

Als op afstand geholpen wilt download de QuickSupport. Geef ons per mail “Uw Id en wachtwoord” code door en we helpen u mee met een chat functie kunt u aangeven wat de problemen zijn. Wij proberen deze op te lossen.

Referentie ICT

De referenties die hier wilden worden vermeld:

– Dierenkliniek Dongemond